Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

28 Martie 2016
Vizualizari: 1705
Comentează add

Emisiunea Probleme la zi a fost consacrată fiscalității.

Codul fiscal și taxele locale Codul fiscal și taxele locale - Conține audio

victor-caraculacu

Invitații emisiunii Probleme la Zi. Foto: Alexandru Dolea.

Pina pe data de 31 mai 2016 persoanele fizice care utilizeaza o locuinta in scopuri economice dar si persoanele juridice care detin o locuinta in proprietate trebuie sa depuna o Declaratie la directiile locale de taxe si impozite. Consultantul fiscal Adrian BENTA - precizeaza la RRA, in emisiunea "Probleme la Zi" ca, ulterior primul  termen de plata a impozitelor va fi data de 30 iunie, data pina la care contribuabilii beneficiaza in continuare de facilitatea la plata.

Conform regulilor actuale, impozitele se platesc in functie de suprafata utilizata, precizeaza la RRA in emisiunea "Probleme la Zi", Iulian Petre ILIE - director general al Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale sector 3 - Bucuresti. In situatia in care nu pot fi identificate suprafetele utilizate si nici nu se deduc utilitati, avem o cladire mixta, dar cu caracter rezidential.

La nivel national functioneaza deja sistemul unic de plata "Ghiseul.ro" spune la RRA in emisiunea "Probleme la Zi" Iulian Petre ILIE - director general al Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale sector 3 - Bucuresti. In acest sistem sunt deja conectate peste 200 de primarii, motiv pentru care, prin utilizarea sa, contribuabilii nu mai trebuie sa se deplaseze personal la sediile directiilor locale de taxe si impozite.

AUDIO: Probleme la Zi.


Etichete probleme la ziproblemelucruri importanteimpozite

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live