Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 18 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

19 Iunie 2014
Vizualizari: 968
Comentează add

Potrivit ANM, codul portocaliu de vreme rea a fost emis pentru județele Constanta, Tulcea și Călărași şi este valabil de joi de la ora 21,00, până vineri, la ora 15,00.

Cod portocaliu de ploi şi vânt în trei judeţe

razvan-stancu

 Foto: Ionuţ Iamandi.

Cod portocaliu și Cod galben de ploi și vânt puternic în șase județe din sud-estul țării.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, o avertizare Cod portocaliu și o atenționare Cod galben de ploi torențiale și instabilitate atmosferică pentru șase județe din sud-estul țării, valabile de joi de la ora 21,00, până vineri, la ora 15,00.

Potrivit meteorologilor, avertizarea Cod portocaliu de vreme rea a fost emisă pentru județele Constanta, Tulcea și Călărași, unde se vor acumula 50 — 70 de litri/mp și izolat peste 80 de litri/mp, iar vântul va sufla tare, cu precădere în zona litoralului, unde rafalele vor depăși 70 km/h.

De asemenea, în noaptea de joi spre vineri (19/20 iunie) și în prima parte a zilei de vineri, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în județele Brăila, Ialomița și Giurgiu, unde va ploua torențial, se vor semnala descărcări electrice și izolat căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25-40 de litri/mp.


Etichete ANMavertizaremeteocod portocaliu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live