Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (DEZBATERE RRA) Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

13 Mai 2014
Vizualizari: 1575
Comentează add

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente şi instabilitate atmosferică, valabilă în nouă judeţe până joi noapte.

Cod Portocaliu de ploi în nouă judeţe îndepând de miercuri

sorin-solomon

Foto: Ionuţ Iamandi.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente şi instabilitate atmosferică, valabilă în nouă judeţe până joi noapte.
   
Potrivit meteorologilor, în intervalul 14 mai, ora 16,00 - 15 mai, ora 02,00, în judeţele Caraş Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău şi Vrancea ploile vor avea caracter torenţial şi se vor cumula local peste 60 - 70 l/mp.
   
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni două atenţionări Cod Galben de ploi însemnate şi instabilitate atmosferică valabile în 26 de judeţe începând de marţi seară.
   
Astfel, de marţi de la ora 23,00, până miercuri la ora 12,00, un număr de opt judeţe din sud-vestul ţării vor intra sub atenţionare de vreme rea care se va extinde apoi, de miercuri la prânz până joi după-amiază la ora 18,00 în 26 de judeţe.

Hartă ANM.
   
Instabilitatea atmosferică se va manifesta în cea mai mare parte a ţării prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat căderi de grindină.
   
Atenţionarea Cod Galben este valabilă în Banat, Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei şi a Moldovei, precum şi în vestul şi sudul Transilvaniei, unde cantităţile de apă vor depăşi 25-30 l/mp.


Etichete Ştiri sudştiri sud-vestştiri vestANMploivijeliijudeţevântgrindinăBanatOltenia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live