Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1457
Comentează add

Meterologul de serviciul Gabriela Băncilă, de la Administraţia Naţională de Meteorologie, a anunțat la Radio România Actualităţi că nu este exclusă prelungirea avertizării.

Cod portocaliu de ninsori și viscol în 11 județe și în București

radiojurnal

Foto: Poliția Română

Întreaga ţară se va confrunta până duminică seară cu un nou episod de iarnă autentică.

Meteorologii au emis o avertizare cu cod portocaliu de ninsori şi viscol în Bucureşti şi 11 judeţe din sud-estul ţării, care intră în vigoare la ora 20.00.

Sunt vizate Capitala şi  judeţele Buzău, Prahova, Ilfov, Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Vrancea, Galaţi, unde temporar viscolul se va înteţi.

Cele mai multe probleme sunt aşteptate, însă, în Buzău, Brăila şi Ialomiţa, unde vizibilitatea va scădea pe alocuri la 0.

În rest, circulaţia pe drumurile din zonele vizate de atenţionare va fi destul de dificilă, din cauza vântului puternic care va spulbera zăpada.

Meterologul de serviciul Gabriela Băncilă, de la Administraţia Naţională de Meteorologie, a anunțat la Radio România Actualităţi că nu este exclusă prelungirea avertizării.

Meterologul Gabriela Băncilă a mai spus că acest episod de vreme severă s-ar putea repeta până la sfârşitul iernii calendaristice.

 


Etichete Cod portocaliu de ninsori și viscolmeteorologAdministraţia Naţională de Meteorologiedrumuriprelungire a avertizării cod portocaliu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live