Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

23 Aprilie 2014
Vizualizari: 3408
Comentează add

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundaţii de mâine ora 9:00 pentru râuri din judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Argeş. Teleorman, Dâmboviţa şi Giurgiu.

Cod portocaliu de inundaţii pe mai multe râuri din sudul ţării

sorin-solomon

Foto: Arhivă Agerpres.

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundaţii de marţi, ora 9:00, pentru râuri din mai multe judeţe.

Începând cu data de 24.04.2014 ora 09:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Motru superior si afluentul său Cosustea (judetele Mehedinti si Gorj), pe Jiu la Racari – sector îndiguit (judetul Dolj), Vedea amonte S.H. Valeni, Teleorman amonte de S.H. Tatarastii de Sus, Pârâul Câinelui si alti afluenti mici ai râului Vedea (judetele Olt, Arges si Teleorman) si Neajlov amonte Vadu Lat (judetele Dâmbovita si Giurgiu), se va institui cod portocaliu.


Cod galbenm de inundaţii se menţine în intervalul  23.04.2014 ora 16:00 – 24.04.2014 ora 02:00 pe râul Neajlov sector aval S.H. Vadu Lat (judetul Giurgiu), pe râul Calmatui (judetul Teleorman), Pârâul Câinelui sectorul  S.H. Vârtoapele – confluenta cu râul Vedea (judetul Teleorman), Sabar aval Poenari (judet Giurgiu) si pe râul Ialomita sector aval S.H. Cosereni (judetul Ialomita).

De mâine dimineaţă. ora 2:00 se instituie cod galben pe râurile din bazinele hidrografice: Caras, Nera, Cerna (judetul Caras-Severin), Drincea (judetul Mehedinti), Desnatui (judetul Dolj), pe Jiu si pe afluentii sai (judetele Hunedoara, Mehedinti, Gorj si Dolj), Oltet si pe unii afluenti ai Oltului inferior din judetele Gorj, Olt, Vâlcea si Dolj, pe Calmatui (judetul Teleorman), pe Vedea si pe afluentii sai din judetele Olt, Teleorman si Arges, pe râurile din bazinele superioare ale Argesului si Dâmbovitei (judetele Arges si Dâmbovita), pe Neajlov, Sabar  (judetele Arges, Dâmbovita si Giurgiu), pe Ialomita, Prahova si unii afluenti (judetele Dâmbovita, Prahova si Ialomita).


Etichete Ştiri sudŞtiri sud-vestCodportocaliugalbeninundaţiiMehedinţiGorjDoljOltArgeş. TeleormanDâmboviţaGiurgiuMotruVedea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live