Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

20 Iulie 2018
Vizualizari: 621
Comentează add

Meteorologii au emis coduri galbene de ploi torenţiale, descărcări electrice, vânt puternic şi izolat grindină în localităţi din judeţele Neamţ, Cluj și Sălaj.

Cod portocaliu de inundații în Maramureș

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Hidrologii au emis o atenţionare cod portocaliu de inundaţii pentru mai multe cursuri de apă din judeţul Maramureş, în vigoare până la miezul nopţii.

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore şi propagării, se pot produce inundaţii locale pe râurile mici din bazinele hidrografice Botiza, afluent al râului Iza, şi Suciu, afluent al râului Lăpuş.

Este pericol de inundaţii şi pe râuri din judeţele Harghita, Covasna, Alba, Sibiu, Vâlcea, Hunedoara, Maramureş, Bistriţa Năsăud, Dâmboviţ şi Giurgiu, pentru care au fost emise coduri galbene valabile până la ora 22.

În acest timp, seria avertizărilor de vreme severă iminentă continuă. Meteorologii au emis coduri galbene de ploi torenţiale, descărcări electrice, vânt puternic şi izolat grindină pentru următoarele 30 - 45 de minute în localităţi din judeţele Neamţ, Cluj, Sălaj, Giurgiu şi Călăraşi.


Etichete cod portocaliuClujSălajGiurgiu şi CălăraşiIzaBotizaMaramureștorențialviiturăhidrologimeteorologi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live