Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 Martie 2018
Vizualizari: 575
Comentează add

29 de judeţe din nordul, centrul şi vestul ţării se află sub atenţionare cod galben de vânt puternic şi ploi însemnate cantitativ, valabilă până mâine noapte.

Cod galben de vânt puternic şi ploi

radiojurnal

     Foto: Arhivă

29 de judeţe din nordul, centrul şi vestul ţării se află sub atenţionare cod galben de vânt puternic şi ploi însemnate cantitativ, valabilă până mâine noapte.
 
Meteorologii atrag atenţia că, deşi astăzi vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, mâine valorile termice vor scădea semnificativ.
 
În mai multe zone din ţară precipitaţiile şi topirea bruscă a zăpezii au dus la alunecări de teren, ce au afectat inclusiv traficul rutier.
 
Cum se circulă la această oră pe drumurile din ţară, ne spune comisarul Ramona Tudor, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.
 
Ramona Tudor: În judeţul Bihor, pe DN 76, Oradea - Vârfurile, se circulă alternativ pe un fir, la km 86, cu 400 de metri.
 
Traficul în zona afectată este fluidizat cu ajutorul unui semafor. De asemenea, în judeţul Buzău, pe DN 10, Buzău - Braşov, traficul este restricţionat pentru autoturismele cu masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar în judeţul Tulcea, pe DN 22, Smârdan - Măcin, este restricţionat traficul greu, de 7,5 tone.
 
În judeţul Vrancea, pe DN 2N, Dumitreşti - Vintileasca, circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ, în zona localităţii Jitia, la km 50, cu 500 de metri, din cauza unei alunecări de teren ca urmare a precipitaţiilor din ultima perioadă.

Etichete cod galbenvântploiinfotrafic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live