Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

17 August 2015
Vizualizari: 2376
Comentează add

ANM a emis un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată în zonele deluroase şi montane, precum şi în nordul, nord-estul, centrul şi local în sud-estul ţării.

Cod galben de ploi şi vijelii până mâine, ora 23:00

sorin-solomon

Foto: wikipedia.org. 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată şi cantităţi de apă însemnate începând de astăzi ora 16:00, până mâine, ora 23:00.
 
În perioada menţionată, vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată în zonele deluroase şi montane, precum şi în nordul, nord-estul, centrul şi local în sud-estul ţării. 
 
Astfel, temporar se vor semnala averse, descărcări electrice, căderi de grindină şi intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie. 
 
Hartă: Cod galben de ploi şi vijelii. Sursa: ANM.
            
Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat, cu precădere în zona de munte 40....50 l/mp. 
 
Pe arii restrânse va cădea grindină.  

Etichete avertizare cod galben de ploi şi vijeliiAdministraţia Naţională de Meteorologiezonele deluroase şi montaneprecum şi în nordulnord-estulcentrul şi local în sud-estul ţării

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live