Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 04 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

8 Februarie 2018
Vizualizari: 589
Comentează add

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteo cod galben, valabilă în intervalul 08 februarie, ora 18 - 09 februarie, ora 17.

Cod galben de ninsori în nordul şi centrul ţării

florin-lepadatu

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteo cod galben, valabilă în intervalul 08 februarie, ora 18 - 09 februarie, ora 17.

Astfel, în intervalul menţionat, în toate zonele de munte va ninge, iar în regiunile nord-estice, nordice şi centrale, treptat vor predomina ninsorile.

Local în Carpaţii Orientali, precum şi în nordul Moldovei, Maramureş şi în estul Transilvaniei, cantităţile de precipitaţii vor atinge 15...20 l/mp şi se va depune strat nou de zăpadă.

Începând cu primele ore ale zilei de vineri (09 februarie), vântul se va intensifica în cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45…55 km/h, dar şi pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65…70 km/h.

Mai ales pe parcursul zilei de vineri (09 februarie) intensificări temporare ale vântului se vor semnala şi în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, cu viteze în general de 50…55 km/h.


Etichete ANMvremecod

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live