Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Mai 2019
Vizualizari: 582
Comentează add

Cod galben de inundaţii până mâine la ora 14:00 pe mai multe cursuri de ape din Oltenia, Muntenia şi nordul Transilvaniei.

Cod galben de inundaţii până mâine la ora 14:00

radiojurnal

Foto ISU

Este cod galben de inundaţii până mâine la ora 14:00 pe mai multe cursuri de ape din Oltenia, Muntenia şi nordul Transilvaniei.

Se pot produce se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie.

Conform avertizării hidrologilor, la noapte va fi cea mai mare probabilitate de producere a fenomenelor şi cu cea mai mare intensitate, iar cele mai sensibile zone vor fi judeţele Gorj, Vâlcea şi Argeş.

Specialiştii de la "Apele Române" monitorizează toate cursurile de ape vizate de avertizări şi acţionează cu utilajele din dotare acolo unde situaţia o impune.

Conform unui comunicat, în urma ploilor de ieri s-au produs pagube importante în judeţul Bistriţa-Năsăud, iar echipele de intervenţie rămân în zonele afectate până la normalizarea situaţiei.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat precipitaţii mult peste valorile normale în mai multe localităţi din Bistriţa-Năsăud şi din Mureş, chiar peste 60 l/mp.


Etichete inundatiicod galben

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live