Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Mai 2019
Vizualizari: 985
Comentează add

Hidrologii anunţă că se pot produce în continuare scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale.

Cod Galben de inundaţii în Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Vrancea, Buzău

radiojurnal

  Foto: Adriana Tudose / RRA

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce în continuare scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de atenţie.   

Sunt vizate râurile mici din bazinul hidrografic Olt – bazin superior şi afluenții aferenți sectorului  aval S.H. Micfalău – amonte Ac. Lotrioara, în județele Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, bazinul hidrografic Putna – bazin superior și afluenți din bazinul mijlociu și inferior, Șușița, Zăbrăuț, Râmnicul Sărat-bazin superior,  în județele Vrancea și Buzău. 

De asemenea sunt sub incidenţă de cod galben râurile mici din bazinul hidrografic Bistrița – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior, pe raza județelor Neamț și Bacău.


Etichete HarghitaCovasnaBraşovSibiuVranceaBuzăuOltPutnabistriţatorenţipâraieviituri rapiderâuri miciinundaţii localecote de atenţie.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live