Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Iunie 2019
Vizualizari: 239
Comentează add

Cod galben de instabilitate atmosferică

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

Un cod galben de instabilitate atmosferică mai este în vigoare până la prânz în vestul ţării. Ploile, însoţite de grindină, au creat în ultimele ore unele probleme. 
 
Pe Dunăre este în vigoare până joi un cod portocaliu pentru județele Constanța, Brăila, Galați și Tulcea și pentru Delta Dunării, dar și un cod galben pentru Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu și Călărași.
 
Potrivit hidrologilor, sectorul în aval de Gruia este apărat împotriva inundațiilor prin lucrări de îndiguire.
 
Deși nivelul apelor fluviului este în creștere, pe baza informațiilor actuale nu se prognozează apariția unor probleme deosebite; este însă necesară monitorizarea situației.
 
Este încă în vigoare un cod galben de vreme instabilă. Până la orele prânzului mai sunt anunțate ploi în vestul țării. O furtună puternică a afectat ieri partea de est a județului Timiș, unde a fost chiar cod roşu de vreme rea. În unele zone a căzut grindină, un drum a fost blocat pe un copac căzut, iar trei localități au rămas pentru două ore fără curent electric.
 
O furtuna a afectat ieri și județul Alba.
 
Mai multe localități au avut parte de ploi și căderi de grindină. Multe culturi au fost afectate, iar pe alocuri s-a depus strat de gheață.
 

Etichete meteohidroDunarecod galben

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live