Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Ianuarie 2021
Vizualizari: 300
Comentează add

În Mehedinți mai bine de 36 de ore a plouat torențial, aproape fără întrerupere. Râul Motru, aproape de orașul Baia de Aramă, a depășit cu 20 cm cota de inundație.

COD ROȘU de precipitații abundente în Județele Gorj, Hunedoara și Mehedinți

radiojurnal

    FOTO: Arhivă/ ISU

Meteorologii au emis în această noapte o avertizare COD ROȘU de precipitații abundente în Județele Gorj, Hunedoara și Mehedinți.

Potrivit corespondentului RRA, Mihai Bădescu, avertizarea a venit în Mehedinți după mai bine de 36 de ore de ploaie torențială aproape fără întrerupere. Pompierii au intervenit cu motopompe pentru a evacua apa din mai multe gospodării, în timp ce Drumul Național 67 a fost blocat pe unul dintre sensurile de mers din cauza unei acumulări de apă dintr-un pasaj.

Un drum comunal din satul Schitul de Jos a fost blocat de căderea unor stânci de pe un versant care au rupt și firele rețelei electrice lăsând în întuneric Mănăstirea Schitul Topolniței și mai mule gospodrii din zonă.

Râul Motru, la punctul de măsurare Tirmigani, din apropierea orașului Baia de Aramă, a depășit cu 20 cm cota de inundație și se apropie de cota de pericol. 


Etichete cod roșuprecipitații abundenteGorjHunedoaraMehedinți

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live