Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

10 Februarie 2020
Vizualizari: 287
Comentează add

ANM a emis, luni dimineaţa, avertizări Cod galben de vânt puternic, valabile în orele următoare în nouă judeţe din Transilvania, Moldova şi Dobrogea.

Cod galben de vânt puternic

florin-lepadatu

 Foto: Agerpres/ EPA

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni dimineaţa, avertizări Cod galben de vânt puternic, valabile în orele următoare în nouă judeţe din Transilvania, Moldova şi Dobrogea.

Până la ora 11:00, vântul puternic, cu viteze de 90 -100 km/h, va afecta zona de munte, la peste 1.800 de metri altitudine, judeţele Cluj, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, în timp ce în zona de litoral a judeţelor Constanţa şi Tulcea vântul va avea la rafale viteze de 55 - 65 km/h.

Totodată, până la ora 14:00, în zona joasă a judeţelor Arad şi Bihor se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze care vor atinge la rafală 55-70 km/h, în timp ce în zona de munte a acestor judeţe vântul va avea viteze de 70-100 km/h.

ANM avertizează că judeţele Suceava şi Neamţ, cu precădere în zona de munte, la peste 1.800 de metri altitudine, va fi viscol, iar vântul va atinge 100 - 120 km/h.


Etichete vântfurtună

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live