Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 11 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Octombrie 2017
Vizualizari: 646
Comentează add

Liderii coaliţiei guvernamentale se vor întâlni, pentru a decide ce parcurs legislativ vor avea mai multe proiecte de lege.

Coaliția "va decide luni cum vor fi inițiate mai multe legi importante"

radiojurnal
Liderii Coaliţiei guvernamentale se vor întâlni, din nou, luni, pentru a decide ce parcurs legislativ vor avea mai multe proiecte de lege aflate pe agenda executivului, a anunţat liderul PSD, Liviu Dragnea.
 
Unul dintre acestea este cel care va modifica legile justiţiei, iar Coaliţia ar urma să stabilească dacă se va trece la promovarea lor direct în Parlament, în locul procedurii guvernamentale actuale mai lente.
 
Între timp ministrul justiţiei a venit, ieri, cu o nouă propunere pentru Inspecţia Judiciară. Instituţia ar urma să treacă în subordinea unui consiliu de management strategic, format şi coordonat de ministrului justiţiei.
 
Din acest consiliu mai fac parte procurorul general al României, Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii şi preşedintele Instanţei Supreme, a precizat Tudorel Toader:

Tudorel Toader: La şase luni de la intrarea în vigoare a prezentei legi, Inspecţia Judiciară se organizează ca entitate, autoritate distinctă autonomă. Sigur că vor fi multe dezbateri: cine numeşte, cine controlează, cine îi face regulamentul.

Etichete liderii coalitieiproiectepsdliviu dragnealegea justitieiparlamentcsmtudorel toader

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live