Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 31 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Martie 2015
Vizualizari: 836
Comentează add

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat azi la Timișoara că "finanțele țării nu pot fi gestionate de o persoană suspectată de fapte de corupție".

Co-președintele PNL Alina Gorghiu cere demisia ministrului Darius Vâlcov

radiojurnal

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu. Foto: Facebook/Alina.Gorghiu.

Opoziţia liberală îi cere ministrului finanţelor, Darius Vâlcov, urmărit penal într-un dosar de corupţie, să demisioneze.

De ce ar trebui să se întâmple aşa ceva, a explicat astăzi, la Timişoara, co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

"Îi cer demisia domnului ministru Vâlcov pentru faptul că este anormal, într-o democraţie şi un stat care se respectă să stai cu un ministru care este suspectat de fapte de corupţie la Ministerul Finanţelor şi în faţa partenerilor externi", a spus Alina Ghorghiu.

Victor Ponta: proiectul noului Cod Fiscal merge mai departe

Fără a comenta cauza penală în care ministrul finanţelor este implicat, premierul Victor Ponta a dat asigurări astăzi că proiectul noului Cod Fiscal, "la care Darius Vâlcov a avut şi va continua să aibă un rol determinant", va merge mai departe "cu orice preţ şi în orice conjunctură politică".

În postarea de pe Facebook nu au fost furnizate mai multe detalii despre viitorul ministrului Vâlcov în echipa guvernamentală.

Procurorii anticorupţie l-au audiat aseară pe ministrul de finanţe, Darius Vâlcov, pe care îl suspectează de trafic de influenţă, întrucât în perioada în care a fost primar de Slatina ar fi luat mită două milioane de euro pentru contractele acordate preferenţial unui om de afaceri.

Adjunctul lui Vâlcov din aceea perioadă, care acum este primarul Slatinei, a fost reţinut astăzi pentru complicitate la trafic de influenţă.


Etichete PNLAlina GorghiuDarius Vâlcovdemisieministerul finantelorTimisoaraCod FiscalVictor PontaSlatinadosarpenalcoruptieprocurorianticoruptie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live