Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Martie 2021
Vizualizari: 258
Comentează add

Ministrul Sorin Cîmpeanu a declarat pentru Radio România Actualități că respectă părerea elevilor, dar crede că şi aceştia îşi doresc să înveţe ptr a promova examenele naționale.

CNE:elevii din anii terminali să nu facă ore fizic la o rată mare de COVID

radiojurnal

 

Consiliul Naţional al Elevilor nu este de acord ca cei din anii terminali să meargă fizic la şcoală, în condiţiile unei rate de infectare ridicată și susţine într-un comunicat că 50,1% dintre şcoli nu dispun de dotările necesare sanitare de bază, apă curentă, săpun, hârtie igienică, iar 43,4% dintre sălile de clasă nu sunt aerisite şi dezinfectate în mod corespunzător.

Ministrul educației Sorin Cîmpeanu a declarat pentru postul Radio România Actualități că respectă părerea elevilor, dar crede că şi aceştia îşi doresc să înveţe pentru a promova examenele naţionale.


Sorin Cîmpeanu: Elevii trebuie să fie consultaţi şi îi vom consulta întotdeauna. Însă nu au competenţe nici sanitare, nici organizatorice şi nici decizionale cu privire la sistemul de educaţie care, până una alta, este condus de Guvernul României, prin Ministerul Educaţiei. Eu sunt convins că elevii din România îşi doresc să înveţe pentru a promova examenele naţionale, fie că vorbim de evaluare naţională, fie de bacalureat.


A consemnat reporterul RRA, Felicia Mocanu. 


Etichete Consiliul Naţional al Elevilorani terminalicondiții igienicesorin cîmpeanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live