Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALA (R) Marţi, 19 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Martie 2017
Vizualizari: 460
Comentează add

CNAS a semnat contractul care asigură tratamentul fără interferon pentru pacienţii cu hepatita C.

CNAS, contract pentru tratamentul fără interferon în cazul hepatitei C

radiojurnal

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a semnat contractul care asigură tratamentul fără interferon pentru pacienţii cu hepatita C - forma decompensată.

De asemenea, săptămâna aceasta urmează să se finalizeze negocierile pentru tratamentul fără interferon al pacienţilor care suferă de hepatita C, formele F4, F3 şi F2 cu anumite boli asociate.

Purtătorul de cuvânt al CNAS, Augustus Costache, spune care sunt paşii următori până când medicamentele vor ajunge la pacienţi. 

Augustus Costache: "Pentru unele dintre aceste contracte substanţele active respective trebuie cuprinse în lista cuprinzând denumire comune internaţionale corespunzătoare medicametelor de care beneficiază asiguraţii şi trebuie elaborate protocoale terapeutice de prescriere de către comisiile de specialitate din cadrul Ministerului Sănătăţii. Pe baza protocolului respectiv comisia de experţi de la nivelul CNAS va elabora formularul specific care va fi completat de medicul prescriptor la momentul eliberării reţetei şi nu se va mai trece prin avizarea acestor tratamente de comisiile de experţi după cum se ştie acest aviz a fost desfiinţat de la 1 martie".


Etichete cnashepatitapacientiinterferon

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 atentionare-nowcasting
X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live