Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

16 Februarie 2015
Vizualizari: 2313
Comentează add

Este o încetare amiabilă a contractului fără despăgubiri pentru asocierea de firme care a executat foarte puţine lucrări pe tronsonul de autostradă urbană, potrivit CNADNR.

CNADNR preia 3 km ai A3, situați la intrarea în București

alex-lancuzov

Arhivă Foto: Alex Lancuzov.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri preia astăzi în administrare primii 3 kilometri ai Autostrăzii A3, Bucureşti-Ploieşti, conform unui calendar stabilit la solicitarea ministrului Transporturilor pentru rezolvarea blocajului apărut între constructor şi beneficiar.

Este o încetare amiabilă a contractului fără despăgubiri pentru asocierea de firme care a executat foarte puţine lucrări pe tronsonul de autostradă urbană - a precizat pentru Radio România Actualităţi Narcis Neaga, director general CNADNR.

El a spus că până la sfârşitul lunii viitoare ar urma să înceapă procedurile pentru desemnarea unui nou constructor.

Autostrada A 3 Bucureşti-Ploieşti a fost deschisă circulaţiei în vara anului 2012, însă pe tronsonul de 7 kilometri dintre strada Popasului din Sectorul 2 şi centura Bucureşti, lucrările sunt oprite de mai mult timp. 


Etichete CNADNRA3autostradăministrul TransporturilorNarcis Neagapreluarecontract

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live