Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

12 August 2016
Vizualizari: 1219
Comentează add

Circulația pe podul de la Agigea de pe Drumul Național 39 Constanța –Mangalia va fi complet închisă de la 1 septembrie pentru reluarea lucrărilor de consolidare.

CNADNR : Podul de la Agigea va fi închis din septembrie pentru reparații

alex-lancuzov

Foto: Arhivă.

Circulația pe podul de la Agigea de pe Drumul Național 39 Constanța –Mangalia va fi complet închisă de la 1 septembrie pentru reluarea lucrărilor de consolidare, restricțiile urmând să fie ridicate până la sfârșitul anului, a anunțat într-un interviu la RRA, directorul general al Companiei de Autostrăzi și Drumuri, Cătălin Homor.

La intrarea pe podul vechi de la Agigea zilnic se formează coloane din cauza restricțiilor de circulație impuse totuși pentru siguranța șoferilor după cum explică șeful CNADNR, Cătălin Homor :

,,Din expertize a rezultat ca podul să nu fie încărcat pe toate cele patru benzi. cele două benzi nu sunt închise pentru executarea lucrărilor de reparații ci pentru siguranța podului. Am văzut ce se întâmplă, care este consecința și am promovat varianta ocolitoare pe noul pod din Portul Constanța, am dublat numărul de indicatoare și am început să împărțim în trafic pliante pentru șoferi cu această varintă. Este o rută destul de bună, decât să se stea la podul vechi se ocolește un kilometru ”, a explicat Homor.

Podul peste Canalul Dunăre Marea Neagră deschis în 1984 și în ultimii ani a tot avut restricții pentru lucrări de înlocuire a hobanelor.

Au fost schimbate 8 din cele 10 hobane care susțin calea de rulare iar din septembrie se reiau reparațiile și la partea carosabilă.
Autovehiculele de peste 5 tone au interzis pe podul vechi de la Agigea iar de astăzi până luni inclusiv pe timpul zilei vor fi aplicate restricții pentru camioane și pe DN 39 Agigea –Mangalia.

Șoferii care vor să treacă frontiera spre Bulgaria și vor să evite aglomerația de pe DN 39 Constanța –Mangalia pot merge și pe DN 38 spre vama Negru Vodă, o șosea fără probleme la nivelul carosabilului.


Etichete Podul de la Agigea va fi închis din septembrie pentru reparațiicnadnrCătălin Homor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live