Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

5 Octombrie 2016
Vizualizari: 1184
Comentează add

Centurile Timișoara Sud, Bârlad, Făgăraș, Giurgiu și un pasaj pe centura Arad, noi proiecte în regie proprie ale CNADNR.

CNADNR anunţă noi proiecte în regie proprie

alex-lancuzov

Foto: Arhivă

Centurile Timișoara Sud, Bârlad, Făgăraș, Giurgiu și un pasaj pe centura Arad, noi proiecte în regie proprie ale CNADNR

Compania de Drumuri a anunțat noile proiecte de infrastructură rutieră pe care le va realiza în regie proprie, cu personal și ultilaje de la cele șapte Regionale de Drumuri și Poduri.

Astfel Regionala de Drumuri București va începe anul viitor construcția unui drum nou de aprox. 5 km. și 4 benzi care va deveni o centură a municipiului Giurgiu între DN 5 și Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse.

Regionala Brașov va termina în regie proprie centura Făgăraș, o șosea de 6 km. acum neasfaltată și tot în 2017 va reface un tronson de 30 de km. pe DN 73 dinspre Câmpulung spre Bran.

Regionala Timișoara va continua lucrările pentru construcția unui pasaj suprateran de pe DN 7 Centura Aradului unde stadiul fizic de execuție la rezilierea contractului era de 70 %. Pentru centura Timișoara Sud, lucrările ar urma să înceapă în 2018.

Sunt câteva noi proiecte de lucrări în regie proprie care se adaugă unor obiective precum realizarea centurilor Suceava, Balș și Agigea, deja anunțate pentru execuție cu personal și utilaje de la CNADNR. 

Practic, Compania de Drumuri preia de la constructori mai multe șantiere blocate sau începe lucrări noi dar fără a executa lucrări de artă mai compllicate (poduri și pasaje).


Etichete CNADNRregie proprieproiecte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live