Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

18 Octombrie 2021
Vizualizari: 2605
Comentează add

FIFA va organiza videoconferinţe pentru a afla părerile selecţionerilor echipelor naţionale în privinţa reformării calendarului internaţional.

CM de fotbal, din 2 în 2 ani?

florin-lepadatu

Foto: fifa.com.

Federaţia Internaţională de Fotbal va organiza videoconferinţe pentru a afla părerile selecţionerilor echipelor naţionale în privinţa reformării calendarului internaţional şi în principal legate de ipoteza desfăşurării Cupei Mondiale la fiecare doi ani, a anunţat forul mondial, luni, citat de agenţiile internaţionale de presă.

Punctele pe ordinea de zi sunt ''sănătatea jucătorilor, perioadele pentru meciuri internaţionale, frecvenţa Cupei Mondiale FIFA şi altele'', potrivit comunicatului FIFA.

''Punctul de vedere ale selecţionerilor echipelor naţionale masculine este foarte important'', a declarat francezul Arsene Wenger, directorul de dezvoltare pentru fotbalul mondial al FIFA.

''Nu avem prea des ocazia de a ne reuni pentru a face schimbări. Trebuie, deci, să profităm de şansa dialogului când este prezentă. Este cea mai bună metodă pentru a proteja locul pe care îl ocupă fotbalul în lume şi a face sportul nostru cu adevărat mondial'', a adăugat fostul tehnician.

Fostul antrenor al lui Arsenal doreşte să existe o competiţie pentru echipe naţionale în fiecare an, alternând Cupa Mondială cu competiţiile continentale, iar calificările să aibă loc doar în luna octombrie sau în martie. Un raport complet ar urma să fie publicat de FIFA în luna noiembrie, înaintea unei reuniuni ''globale'' până la finalul anului.

Ideea organizării unei Cupe Mondiale la fiecare doi ani începând din 2028 este respinsă ferm de UEFA şi de grupurile de suporteri, în principal, informează Agerpres.


Etichete fifa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live