Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Duminică, 07 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Ciprian Iancu, Cluj

21 Mai 2010
Vizualizari: 2340
Comentează add

Proiectul pilot de ecologizare a judeţului Cluj, în cadrul campaniei „Let's do it Romania", va demara sâmbătă dimineaţă.

Clujul se ecologizează Clujul se ecologizează - Conține audio

ciprian-iancu-cluj

Proiectul pilot de ecologizare a judeţului Cluj, în cadrul campaniei „Let's do it Romania", va demara sâmbătă dimineaţă.

 

Peste 600 de voluntari sunt aşteptaţi să participe la această acţiune de anvergură, simulare a Zilei de Curăţenie Naţională.  Pentru realizarea cu succes a acţiunii de curăţenie din 22 mai, Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociaţia Ecologistă „Floarea de Colţ" a iniţiat şi organizat o serie de acţiuni premergătoare evenimentului.

 

O caravană de conştientizare a fost organizată la nivelul primăriilor din mediul rural al judeţului Cluj pentru a asigura bunul mers a acţiunii de sâmbătă. Potrivit directorului Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Cluj, Anna Horvath, au fost identificate aproximativ 700 de mormane de gunoi, în cadrul acţiunii de carte desfăşurată în urmă cu aproape o lună.

 

Sâmbătă deşeurile vor fi adunate şi în funcţie de tipul de deşeuri, reciclate, incinerate sau transportate la depozitele de profil. Mai multe detalii are colegul nostru, Ciprian Iancu.
 


Etichete ecologizaredeşeuriCluj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live