Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Radio România Actualităţi

22 Aprilie 2015
Vizualizari: 1760
Comentează add

Caravana Gaudeamus, organizată de Radio România prin Centrul Cultural Media si Radio Cluj, transformă Clujul până duminică în capitala europeană a cărţii.

Cluj-Napoca devine Capitala Europeană a Cărţii Cluj-Napoca devine Capitala Europeană a Cărţii - Conține audio

radio-romania-actualitati

Foto: Radio Romania.

Cel mai mare târg de carte din istoria Clujului își deschide porțile joi.

Caravana Gaudeamus, organizată de Radio România prin Centrul Cultural Media si Radio Cluj, transformă Clujul până duminică în capitala europeană a cărţii.

Cel mai mare dintre targurile Caravanei va reuni 80 de expozanţi care vor aduce, în pavilionul mobil din Piaţa Unirii, cele mai recente apariţii editoriale, pachete promoţionale şi concursuri pentru public.

Caravana Gaudeamus Cluj va promova campania de donaţii Cărţile se întorc acasă, prin care vizitatorii sunt încurajaţi să cedeze volumele care le prisosesc celor care au din ce în ce mai greu acces la ele.

Tot în cadrul Târgului de la Cluj, proiectul Invitaţi de nota 10 va recompesa şi promova olimpicii României la diferite discipline.

În mod excepţional în acest an, Târgul Gaudeamus a fost inclus în calendarul evenimentelor culturale ale oraşului-gazdă, în cadrul proiectului Cluj - Capitală Europeană a Tineretului 2015.

De asemenea, Caravana Gaudeamus va marca şi Ziua Mondială a Cărţii, sărbătorită mâine.

Audio: Discutam despre aceste eveniment la Apel Matinal in interviul realizat de Claudiu Padurean cu președintele de onoare al ediției din acest an, poetul Adrian Popescu.


Etichete exclusiv radioapel matinalCaravana GaudeamusRadio RomaniaCentrul Cultural Media si Radio Clujexpozantipoetul Adrian Popescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live