Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălin Iacob, Braşov

2 Noiembrie 2015
Vizualizari: 995
Comentează add

Principala cauză a închiderii temporare este aceea că buretele de izolare fonică face parte din aceeași categorie de burete folosită la clubul Colectiv din București.

Clubul Rockstadt din Brașov se închide temporar

madalin-iacob-brasov

Sute de lumânări la intrarea în clubul Colectiv, incediat vineri. Foto: Nicu Popescu.

Clubul Rockstadt din Brașov se închide temporar ca reacție la cele întâmplate la București.

Principala cauză a închiderii temporare este aceea că buretele de izolare fonică face parte din aceeași categorie de burete folosită la clubul Colectiv din București. 

Proprietarii clubului au anunțat că acesta va fi înlocuit cu cu un material ignifug care nu permite arderea, iar clubul va fi dotat cu un sistem de stingere cu sprinkele, în conformitate cu reglementările europene aflate în vigoare.

Anunțul a fost postat pe pagina de facebook a clubului. 

”Ca o reactie imediata a celor intamplate la Bucuresti, am decis reevaluarea conditiilor de siguranta aflate in clubul Rockstadt. Desi clubul dispune in acest moment de cai de iesiri in caz de urgenta, hidrant si stingatoare, la o analiza amanuntita asupra buretelui de izolare fonica, s-a constatat ca acesta face parte din aceeasi categorie de burete folosita in clubul Colectiv din Bucuresti. In acest sens, vom intra in renovare pentru a inlocui intreaga suprafata de burete. Nu in ultimul rand, dorim sa mentionam ca luam absolut toate masurile de preventie aflate in actuala legislatie si mai mult, instalam si alte masuri pentru a fi absolut siguri ca niciodata nu ne vom afla in tragica situatie petrecuta la Bucuresti”, au declarat proprietarii Rockstadt Brașov

 

Etichete Clubul Rockstadt din Brașov se închide temporarclubul Colectivincendiu în clubștiri Brașov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live