Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Februarie 2018
Vizualizari: 860
Comentează add

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, audiat în Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI.

Claudiu Manda: George Maior va fi audiat în Comisia SRI pe 27 februarie

radiojurnal

George Maior. Foto: wikipedia.org.

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, va fi audiat în Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI pe 27 februarie.

Preşedintele Comisiei, Claudiu Manda, care s-a întâlnit, astăzi, cu George Maior spune că nu au intrat în detalii şi nu au discutat speţe de caz.

Claudiu Manda: A spus că dorește să vină la Comisie, că dorește să lămurească toate aspectele care-l vizează, că este inclusiv în interesul domniei sale, că dorește să vină inclusiv cu un material despre cum a fost activitatea în perioada cât a fost directorul Serviciului de Informații de când a ajuns, cum a găsit, cum era activitatea și unde era Serviciul Român de Informații când a plecat de pe acea funcție. Și sigur, și-a arătat disponibilitatea de a răspunde și de a lămuri toate aspectele care-l vizează.

Realizator: Ambasadorul George Maior, fost director al Serviciului Român de Informaţii, afirma, la rândul lui, că nu are nicio reţinere să se prezinte la invitaţia Comisiei şi a precizat că este în interesul tuturor să fie clarificate anumite aspecte prezentate în spaţiul public, fără să precizeze despre ce aspecte este vorba.


Etichete Ambasadorul României în Statele Unite ale AmericiiGeorge MaioraudiatComisia parlamentară pentru controlul activităţii SRIclaudiu manda

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live