Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Beatrice Brăileanu

17 Februarie 2012
Vizualizari: 5979
Comentează add

Postul de purtător de cuvânt al şefului statului a rămas vacant după ce Valeriu Turcan a demisionat joi din funcţie, precizând că va activa în viitor în sectorul privat.

Claudia Ionaş, noul purtător de cuvânt al preşedinţiei

beatrice-braileanu

Claudia Ionaş, noul purtător de cuvânt al preşedinţiei. Foto: Agerpres

Claudia-Elena Ionaş a fost numită să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, după ce Valeriu Turcan şi-a anunţat demisia, potrivit Agerpres.

Claudia-Elena Ionaş are 26 de ani şi lucrează în cadrul preşedinţiei din 2008.

Claudia Ionaş este absolventă a Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi Administrative (SNSPA), specializarea sociologie, instituţie în cadrul căreia a urmat şi un masterat de 'Guvernare şi Societate'.

Valeriu Turcan a demisionat din funcţie, joi, precizând că va activa în viitor în sectorul privat.

"După şansa de a lucra ani de zile în serviciul public, am decis că este vremea unei schimbări în carieră. Voi activa în viitor în sectorul privat. Mulţumesc preşedintelui Traian Băsescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa", a declarat Turcan, după decizia de a demisiona.

Valeriu Turcan a fost numit în funcţia de consilier de stat (cu rang de secretar de stat) la Departamentul Comunicare Publică şi purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu pe 30 martie 2007.

După suspendarea din funcţie a şefului statului, Valeriu Turcan a demisionat şi el din funcţie şi a fost numit purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu în campania pentru referendumul din 19 mai 2007.

La 23 mai 2007 a revenit în funcţia deţinută la Cotroceni înainte de suspendarea preşedintelui Traian Băsescu iar în 2009 a făcut parte din stafful acestuia în campania pentru preşedinţie.


Etichete purtător de cuvântpreşedinţieClaudia-Elena IonaşValeriu Turcan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live