Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Cluj

21 Noiembrie 2018
Vizualizari: 460
Comentează add

Consiliului Județean Cluj doreşte să demareze în regim de urgenţă procedurile de realizare a acestui proiect prioritar, absorbind fondurile europene alocate.

CJ Cluj vrea să preia construirea Spitalului Regional de Urgenţă

radio-romania-cluj

   Festivalul Internațional de Film Transilvania, TIFF. Foto:Arhiva/ facebook.com/TransilvaniaIFF.Festivalul Internațional de Film Transilvania, TIFF. Foto:Arhiva/ facebook.com/TransilvaniaIFF.

Consiliul Județean Cluj solicită oficial să preia construirea Spitalului Regional de Urgență. Forul administrativ judeţean a transmis Comisiei Europene și Ministerului Dezvoltării Regionale o adresă oficială, prin care solicită preluarea proiectului.

Demersurile Minsterului Sănătăţii au înregistrat, până acum, progrese minime, se arată într-un comunicat dat publicităţii miercuri, 21 noiembrie.

Consiliului Județean Cluj doreşte să demareze în regim de urgenţă procedurile de realizare a acestui proiect prioritar, absorbind fondurile europene alocate pentru perioada de programare actuală.

În prezent, în județul Cluj, funcțiile unui spital regional unic sunt îndeplinite de cinci spitale, cu 45 de clădiri separate, care au, în total, 3.100 paturi. În ultimii doi ani, numărul pacienţilor din alte judeţe care s-au adresat serviciilor de urgență clujene a crescut de cel puțin trei ori, se mai arată în acelaşi comunicat.


Etichete CLUJfinanţareSpital Regional de Urgenţăfonduri europeneMinisterul Sănătăţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live