Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bordeiaşu

31 Ianuarie 2022
Vizualizari: 409
Comentează add

Întâlnire a preşedintelui Senatului, Florin Cîţu, cu reprezentanţi ai sindicatelor din poliţie şi penitenciare.

Cîțu, discuții cu reprezentanţii sindicatelor din poliţie şi penitenciare

alina-bordeiasu

FOTO: Cătălin Radu/RRA.

Reprezentanţii sindicatelor din poliţie şi penitenciare anunţă un protest amplu miercuri în faţa Guvernului şi a Parlamentului pentru creşterea salariilor.

Ei au discutat despre această revendicare astăzi cu preşedintele Senatului, Florin Cîţu, cu scopul de a convinge autorităţile să identifice soluţii pentru plata drepturilor salariale prevăzute de lege.


Cosmin Dorobanţu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Penitenciare: Noi solicităm să se aplice integral legea salarizării unitare, adică să ne dea şi acele tranşe care au rămas a fi date şi să actualizeze pensiile militare de stat. Poimâine o să avem un protest în faţa Guvernului României, cu marş spre Parlamentul României. Estimăm că vor participa aproximativ 5.000 de poliţişti, urmând ca după acest protest de amploare să /.../ iarăşi negocierile cu miniştrii noştri de resort şi cu ministrul de finanţe.

Realizator: Situaţia ar putea fi detensionată însă mâine, liderii sindicali au spus că preşedintele Senatului, Florin Cîţu, le-a promis că în şedinţa coaliţiei de guvernare de mâine vor fi discutate toate aceste revendicări şi se va lua şi o decizie, transmite redactorul RRA Alina Bordeiaşu.

(RS)


Etichete senatflorin citusindicatepoliţiepenitenciareprotest(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live