Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

27 Februarie 2018
Vizualizari: 633
Comentează add

Pe calea ferată 120 de trenuri, cele mai multe secundare, au fost anulate.

Circulaţie şi transporturi perturbate de iarnă

alex-lancuzov

 Foto: Arhivă.

Autostrăzile Bucureşti - Constanţa şi Ovidiu - Agigea, precum şi 15 tronsoane de drumuri naţionale sunt închise circulaţiei la această oră. Şi traficul feroviar este perturbat: sunt 120 de trenuri anulate.

Circulaţia a fost redeschisă pe DN 2A Urziceni - Slobozia - Hârşova - Constanţa, dar cu limitare de tonaj. Este prima rută directă Bucureşti - Constanţa pe care se permite traficului uşor; se redeschide controlat şi vechiul drum spre mare, DN 3, prin Brăneşti - Lehliu şi în continuare pe  DN3A Lehliu -Feteşti, cu limitare la 7,5 tone, de la Feteşti la Cernavodă se poate merge controlat în convoi pe Autostrada Soarelui, iar de la Cernavodă la Constanţa pe DN 22 C Cernavodă - Murfatlar şi, apoi, pe DN 3 Murfatlar - Constanţa.

Nu sunt probleme deosebite pe centura Bucureşti, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşi şi pe DN1 Bucureşti - Ploieşti, pe DN 2 Bucureşti - Urziceni, respectiv pe DN 6 Bucureşti - Alexandria, rute importante pentru plecarea din Bucureşti. Pe calea ferată, 120 de trenuri, cele mai multe secundare, au fost anulate, sunt limitări de viteză care produc întârzieri la sosiri şi, bineînţeles, la plecări


Etichete cale feratăautostradătraficcirculaţietransportînchis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live