Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Sava

5 Iunie 2019
Vizualizari: 854
Comentează add

Circulația în zona în care drumul a fost avariat se realizează pe un singur fir, alternativ, la fața locului fiind prezent un echipaj de poliție.

Circulație reluată la Nereju, Vrancea, după ce apele au afectat drumul

gabriel-sava

Foto: Toader Gemănașu, primarul comunei Nereju.

Două comune din județul Vrancea, Nereju și Spulber, au fost izolate azi după ce drumul care făcea legătura cu DN 2D a fost închis din cauza tasării șoselei pe o distanță de circa 100 metri, ca urmare a precipitațiilor abundente și a scurgerilor de pe versanți.

În urma intervenției autorităților locale, circulația a fost reluată în această după amiază începând cu ora 16.30, după cum au anunțat reprezentanții ISU Vrancea, pe un singur fir, pentru vehicule sub 7,5 tone.

Circulația în zona în care drumul a fost avariat se realizează pe un singur fir, alternativ, la fața locului fiind prezent un echipaj de poliție și reprezentanții Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din zonă.

Drumul judeţean 205D,Valea Sării - Năruja - Nereju - Brădăceşti a fost modernizat în cadrul unui contract derulat de autoritatea județeană în perioada 2008- 2016. Legat de avarierea porțiunii de la la km 19+900, Consiliul Județean Vrancea a precizat printr-un comunicat de presă că ”alunecările de teren şi cedările de terasamente nu au nicio legătură cu lucrările executate de Consiliului Judeţean Vrancea şi cu calitatea acestora, ci apar din cauza torenţilor, pentru care nu fost făcute reglementări de 30 de ani".

Autoritatea județeană a mai precizat că la data începerii lucrărilor nu a fost nevoie de lucrări de consolidare pentru anumite zone pentru că atunci nu erau identificate alunecări de teren. 


Etichete nerejudrum

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live