Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 August 2019
Vizualizari: 815
Comentează add

Se circulă intens între staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde numeroşi turişti au ales să îşi petreacă aceste zile libere.

Circulaţie intensă între staţiunile montane de pe Valea Prahovei

radiojurnal

Arhivă Foto: Alex Lancuzov

Se circulă intens între staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde numeroşi turişti au ales să îşi petreacă aceste zile libere. Care sunt zonele cele mai aglomerate ne spune comisarul Ramona Tudor, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Ramona Tudor: La această oră, se menţin valori ridicate de trafic pe Drumul Național 1 Ploiești-Brașov, pe raza stațiunilor montane Predeal, Azuga și Bușteni, în special pe sensul de coborâre. Se circulă în condiții de aglomerație în perioada vacanței de vară a elevilor, dar mai ales în aceste libere ocazionate de sărbătoarea Sfintei Marii, când foarte mulți oameni aleg să viziteze zonele turistice și vorbim atât de Valea Prahovei, cât și de Drumul Național 7C Transfăgărășan, în zona Bâlea Lac, dar și de Autostrada Soarelui.

Ne așteptăm ca și mâine, la revenirea din minivacanță, circulația să se desfășoare în condiții de aglomerație, sens în care pentru reducerea riscului rutier, recomandăm răbdare în trafic, mărirea distanței de siguranță între vehicule, evitarea depășirilor riscante și respectarea recomandărilor polițiștilor prezenți pe traseele importante pentru fluidizare.


Etichete traficvaleaprahovei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live