Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MULTI-KULTI Vineri, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Ianuarie 2017
Vizualizari: 836
Comentează add

Poliţiştii le recomandă şoferilor ruta alternativă DN1 A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Circulaţie îngreunată pe Valea Prahovei

radiojurnal

Circulaţia este, în continuare, îngreunată din cauza aglomeraţiei pe DN1, atât pe sensul de mers spre Bucureşti cât şi spre Braşov.

Poliţiştii le recomandă şoferilor ruta alternativă DN1 A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Comisarul-şef, Paul Ulieru de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române ne spune care este situaţia, la această oră, atât pe Valea Prahovei cât şi pe alte drumuri din ţară:

Paul Ulieru: La această oră în judeţul Giurgiu traficul rutier este întrerupt pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu în zona Jilava din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. Conform primelor informaţii, autoturismul a pătruns pe sensul opus. Îi sfătuim pe conducătorii auto să aleagă alte rute, ocolitoare.

Traficul rutier este intens şi la această oră pe DN 1 pe Valea Prahovei în ambele direcţii. Pe sensul de mers către Braşov se circulă în coloană în zona Posada şi pe tronsonul Sinaia-Buşteni. În sens invers, cel mai greu se circulă între Predeal şi Buşteni. Ninge uşor între Braşov şi Sinaia, iar partea carosabilă este umedă.

Pentru evitarea aglomeraţiei, îi sfătuim pe conducătorii auto, aflaţi în tranzit să folosească ruta alternativă DN 1A Ploieşti - Cheia - Săcele.

Şi pe acest drum, numărul de autovehicule este mare. În zona Babarunca - Cheia se circulă în condiţii de iarnă, se acţionează cu utilaje de deszăpeszire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.


Etichete Circulaţie îngreunată pe Valea Prahoveipolitia rutierasacelecheiaploiestibrasov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live