Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

16 Iulie 2021
Vizualizari: 247
Comentează add

Circulaţie îngreunată pe drumurile către mare, în urma accidentelor în lanţ.

Circulaţie îngreunată pe drumurile către mare, în urma accidentelor în lanţ

-

Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Foto: Captură YouTube

Se circulă cu dificultate pe Autostrada Soarelui, Bucureşti - Constanţa, precum şi pe drumul vechi prin Feteşti şi Medgidia, în urma accidentelor în lanţ produse în această dimineaţă, în care au fost implicate 55 de autoturisme în care se aflau 155 de persoane. Răniţii au fost duşi la spital, iar în urmă cu o oră, toate echipajele de intervenţie implicate în gestionarea situaţiei s-au retras. Corespondentul RRA, Sorin Cealera, transmite.

Reporter: Traficul intens către mare, unde se estimează că vor fi și în acest weekend peste 100.000 de turiști și condițiile de ceață, au favorizat în această dimineață producerea accidentelor în lanț de pe Autostrada Soarelui, între kilometri 181 și 183, în sensul de mers spre Constanța. În patru zone de carambol au fost implicate în total 55 de autoturisme și 155 de persoane. Autoritățile au schimbat planul roșu de intervenție. 41 de persoane au fost asistate la fața locului, iar 16 au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Două dintre ele, un adult și un copil, au ajuns la urgența Spitalului Municipal Medgidia, iar alte 14, dintre care șase copii, la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța: În total, au fost aduşi la Unitatea Primiri Urgenţe 14 pacienți, opt adulți și șase copii. Au fost toți preluați imediat, erau stabili, conștienți, cooperanți. Până la acest moment, doi dintre adulți au fost internați, ceilalți pacienți au traumatisme minore și sunt încă în curs de investigare.

Reporter: Două femei care prezintă politraumatisme sunt internat la chirurgie, dar amândouă sunt conștiente, iar starea lor este stabilă. Având în vedere afluxul mare de turiști către litoral, poliția recomandă celor care vor să ajungă la mare astăzi să folosească și rutele alternative: București - DN3 - Constanța, prin Călărași și Drumul Național 2A, prin Urziceni, Slobozia și Hârșova.


Etichete (ii)circulatiemare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live