Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Noiembrie 2018
Vizualizari: 497
Comentează add

Au avut loc, pe parcursul zilei, mai multe evenimente rutiere ca urmare a derapării autovehiculelor pe carosabilul umed.

Circulaţie în condiţii de iarnă în mai multe zone ale României

radiojurnal

 Circulatie în Bucureşti, 23.03.2018. Foto: Petrut Hirtescu

Se circulă în condiţii de iarnă în mai multe zone ale ţării, iar pe unele drumuri au fost impuse restricţii de circulaţie.

Se circulă în prezent în condiţii de iarnă în judeţele aflate sub atenţionarea meteorologică de cod galben de ninsori, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, dar fără ca vreun drum să fie blocat în acest moment din cauza zăpezii.

Au avut loc, pe parcursul zilei, mai multe evenimente rutiere, ca urmare a derapării autovehiculelor pe carosabilul umed.

Există restricţie de tonaj pe Drumul Naţional 3, între Lehliu şi Cuza Vodă, din judeţul Călăraşi, restricţia fiind în vigoare pentru autoturismele mai mari de 7,5 tone.

În ceea ce priveşte traficul aerian, nu au existat curse anulate, în schimb 10 curse aeriene au acumulat întârzieri din cauza vremii nefavorabile.

Pe calea ferată, de asemenea, nu au fost curse anulate, dar foarte multe trenuri au avut întârzieri, ca urmare a căderilor de zăpadă. Privitor la traficul naval, toate porturile de la Marea Neagră sunt închise în prezent, din cauza vântului puternic.


Etichete Dalia State,infotraficvreme recezăpadăninsori

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live