Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Ianuarie 2022
Vizualizari: 348
Comentează add

Se circulă în condiții de iarnă, pe un carosabil parțial acoperit cu zăpadă pe șoselele din mai multe județe.

Circulația se desfășoară cu dificultate în regiunile montane

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Circulația se desfășoară cu dificultate în regiunile montane, din cauza zăpezii. Reporterul RRA Alexandru Lancuzov este acum în direct cu informațiile actualizate din trafic.


Reporter: Se circulă în condiții de iarnă, pe un carosabil parțial acoperit cu zăpadă pe șoselele din mai multe județe - în Alba, Bacău, Bihor, Brăila, Caraș-Severin, Covasna și Gorj. Drumarii spun că sunt tronsoane cu viscol în județul Iași; atenție și în zonele înalte din județul Suceava, pe DN17 și DN18, la Câmpulung Moldovenesc.

Este mâzgă și strat subțire de zăpadă pe DN1 Valea Prahovei, între Predeal și Timișul de Sus, dar și pe DN1A Cheia-Săcele, în județele Prahova și Brașov, la Zărnești, pe DN73A, în județul Brașov, la Petroșani, pe DN66, în județul Hunedoara, și pe DN12C, șoseaua care duce spre Lacul Roșu, în județul Harghita. Mergeți cu grijă și pe DN11 Brașov-Bacău, mai ales în cona de munte Pasul Oituz.

Așteptăm un trafic foarte aglomerat în a doua parte a zilei pe DN1 Valea Prahovei - Predeal-Sinaia, la coborâre, pe DN1A Săcele-Cheia și pe DN73 la Bran; de asemenea, pe autostrada A1 Bucureşti-Pitești, sensul spre Capitală. Atenție și la Rânca, pe Transalpina, va fi aglomerație; principala problemă: numărul insuficient al locurilor de parcare din stațiune.

La frontiere sunt probleme la Vama Siret, principala vamă cu Ucraina, pentru transportatorii care intră în țară; a picat sistemul informatic al Poliției de Frintieră din România. Iar ultima informație - de la CFR Călători: nu sunt probleme pe calea ferată, sunt deschise toate magistralele, iar de mâine CFR Călători revine pe ruta Caracal-Corabia, în județul Olt, cu trei perechi de trenuri Regio pe zi.


Etichete circulatietrafic(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live