Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut Miercuri, 11 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Mai 2018
Vizualizari: 477
Comentează add

În Capitală, astăzi şi mâine, sunt programate restricţii pentru Semimaratonul Internaţional Bucureşti.

Circulaţia pe şoselele importante din ţară

radiojurnal

Circulaţia rutieră se va desfăşura - până la sfârşitul lunii - cu restricţii parţiale pe DN 5 la Jilava, în judeţul Ilfov -  unde se execută lucrări de modernizare.

Pe tronsonul de 11 kilometri dintre Bucureşti şi Adunaţii Copăceni - stadiul fizic de execuţie este de 50 % - iar termenul de finalizare a fost prelungit pentru prima parte a anului viitor.

Cum se circulă la această oră pe şoselele importante din ţară, ne spune acum în direct reporterul nostru Alex Lancuzov. Bună dimineaţa!

Reporter: Alex Lancuzov - Bună dimineaţa! La podurile de la Predeal, pe DN1 Mărăcineni, pe DN2 şi Allexandria pe DN6 sunt restricţii parţiale pentru lucrări de reparaţii. Pe DN1 la Predeal se circulă dirijat, la paletă sau cu semafoare, lângă interescţia cu DN 73A Predeal -Râşnov, se formează coloane. În judeţul Buzău, la Podul Mărăcineni, până la ora 18:00 sunt restricţii de trafic greu şi se merge cu semfoare.

În judeţul Teleorman, până la data de 20 mai, lucrări pe DN6 la podul peste Vedea, este intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, tot cu trafic alternativ.

Pentru transportatorii de mărfuri - atenţie! - sunt probleme la sistemul informatic vamal din Serbia, la vama Moraviţa, în judeţul Timiş, pe sensul de ieşire din ţară timpul de aşteptare pentru şoferii de camioane este de peste 5 ore - anunţă poliţia de frontieră.

În Capitală, astăzi şi mâine, sunt programate restricţii pentru Semimaratonul Internaţional Bucureşti, astfel, astăzi, până la ora 19:00 se închide circulaţia pe bulevardul Unirii, ambele sensuri, între Piaţa Constituţiei şi Piaţa Unirii; nu se va circula nici pe bulevardul Libertăţii, mai multe linii de autobuze RATB merg pe trasee deviate.

HARTA: Restricții de circulație cu ocazia desfășurării unor competiții sportive pe 12 - 13 mai . Sursa: bpr.politiaromana.ro


Etichete Circulaţia pe şoselele importante din ţară,jilavailfovrestrictiisemimaraton international bucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live