Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Februarie 2020
Vizualizari: 845
Comentează add

Într-o declaraţie pentru RRA, directorul general al CFR Infrastructură, Ioan Pintea, a estimat că traficul feroviar în zonă va fi reluat mâine seară în jurul orei 20:00.

Circulaţia "nu se va relua curând pe magistrala Bucureşti-Timişoara"

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Circulaţia nu se va relua curând pe magistrala Bucureşti-Timişoara, între staţiile Stoeneşti şi Drăgăneşti, din judeţul Olt, unde un tren de marfă a deraiat astă-noapte.

Într-o declaraţie pentru RRA, directorul general al CFR Infrastructură, Ioan Pintea, a estimat că traficul feroviar în zonă va fi reluat mâine seară în jurul orei 20:00.


Ioan Pintea: Au fost îndrumate trenurile de intervenție ale regionalelor Craiova și București, la fata locului și se începe ridicarea vagoanelor pe şină şi redeschiderea circulației. Estimarea este pentru mâine seară, în jurul orelor 20:00, pentru redeschiderea unui fir de circulație. Linia pe care s-a deraiat este pe 100 de m distrusă, iar cealaltă linie, linia vecină, firul 1, pe circa 30 de metri.

Reporter: În paralel este și o anchetă?


Ioan Pintea: Da, Agenția de investigare feroviară se ocupă de acest lucru și va face o investigație în acest sens. Cauzele le va stabili după ce vor termina investigațiile.


Realizator: Reporterul RRA adaugă că, între timp, CFR Călători a anunţat că mai multe trenuri au fost anulate, iar altele înregistrează sute de minute de întârziere, la sosirea, inclusiv în Gara de Nord, ca urmare a întreruperii traficului feroviar pe ambele sensuri de circulaţie, din cauza deraierii trenului de marfă.

O anchetă este în curs pentru a se stabili cauzele.


Etichete cfrbucurestitimisoaraoltstoenestideraiattren de marfaioan pintea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live