Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Clementina Tudor, Ialomița

15 Iulie 2017
Vizualizari: 1446
Comentează add

Trenul a deraiat în apropierea Gării Ţăndărei, iar afectate sunt două din cele 40 de vagoane ale garniturii din care se scurge combustibil.

Circulaţia feroviară este închisă în staţia Ţăndărei

clementina-tudor-ialomita

Tren deraiat la Țăndărei. Foto: Clementina Tudor.

Circulaţia feroviară este închisă în staţia Ţăndărei după ce două vagoane din compunerea unui tren de marfă, încărcate cu combustibil lichid, s-au răsturnat, astăzi, la intrare în gară.

Călătorii aflaţi în trenurile care tranzitează zona Făurei-Feteşti sunt transbordaţi cu mijloace auto către alte garnituri.

Mai multe detalii aflăm de la corespondentul nostru în Ialomiţa, Clementina Tudor. 

Trenul a deraiat în apropierea Gării Ţăndărei, iar afectate sunt două din cele 40 de vagoane ale garniturii din care se scurge combustibil.

Vagoanele răsturnate în afara căii ferate sunt din apropierea locomotivei, iar zece vagoane de la capătul garniturii au fost scoase de reprezentanţii CFR din zona de pericol.

Până la această oră s-a lucrat la repararea căii ferate, a macazului şi transvazarea combustibilului în alte recipiente.

Echipa de intervenţie este formată din patru ofiţeri şi 25 de subofiţeri care au realizat un dispozitiv de protecţie a celor două vagoane şi s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică în gară şi în triaj.

Un tren de călători care circula pe ruta Tăndărei - Constanţa a fost oprit în zona Murgeanca - Valea Ciorii, iar cei aproximativ 240 de călători au fost preluaţi de douăautobuze şi transportaţi în Gara Movila pentru a fi preluaţi de altă garnitură de tren.


Etichete Circulaţia feroviarăînchisăstaţia Ţăndăreitren deraiatgaracombustibil

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live