Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV, ROMÂNIA Marţi, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

30 Iulie 2021
Vizualizari: 154
Comentează add

Circulația trenurilor pe ruta București - Constanța și retur se desfășoară în condiții normale până în zona stației Fetești.

Circulația trenurilor pe ruta București - Constanța și retur

florin-lepadatu

  Foto: Arhivă/ Petrut Hirtescu.

RADOR  - Trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă, de noaptea trecută, cu tracțiune electrică între stațiile Fetești - Bărăganu, a anunțat Compania Națională de Căi Ferate .

Potrivit CFR, circulația trenurilor pe ruta București - Constanța și retur se desfășoară în condiții normale până în zona stației Fetești, unde traficul feroviar este retrasat pe un singur fir de circulație pe porțiunea Fetești - Bărăganu, deoarece intervențiile în zona deraierii sunt încă în desfășurare.

Traficul feroviar pe magistrala București - Constanța a fost blocat, ieri, în zona stației Fetești, pe ambele sensuri din cauza coliziunii a două trenuri private de marfă, iar garniturile care fac legătura cu stațiunile de pe litoral au circulat pe o rută deviată.


Ministrul transporturilor se va întâlni, vineri, cu reprezentanții tuturor operatorilor de transport feroviar de marfă și călători licențiați pentru a discuta măsurile de siguranță.


Etichete cfr

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live