Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERPELĂRI PARLAMENTARE Luni, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Februarie 2019
Vizualizari: 738
Comentează add

Măsura va fi menţinută până în data de 31 martie 2019. Şoferii sunt sfătuiţi să-şi echipeze maşinile ptr condiţiile de trafic de iarnă, în concordanţă cu informaţiile meteo.

Circulaţia pe DN67C Novaci-Rânca restricţionată ptr auto cu masa peste 7,5t

radiojurnal

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere îi sfătuieşte pe şoferii care tranzitează zonele afectate de recentul Cod Galben de ninsori şi viscol să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile Poliţiei Rutiere şi ale reprezentanţilor CNAIR care intervin acolo unde este cazul. 

Conducătorii auto să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate, se arată în comunicatul companiei.

La rândul său, centru Infotrafic precizează că în Judeţul Gorj, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, viscol şi vizibilitate redusă, circulaţia rutieră pe DN67C Novaci - Rânca este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, restricţie ce va fi menţinută până în data de 31 martie 2019. 


Etichete Cod GalbenninsoareviscolprudenţăindicaţiiPoliţia RutierăCNAIR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live