Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 01 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

13 Februarie 2020
Vizualizari: 154
Comentează add

Liderii palestinieni de la Ramallah au aplaudat lista neagră a Naţiunilor Unite cu întreprinderi care îşi desfăşoară activitatea în aşezările israeliene.

"Cine ne boicotează va fi boicotat"

florin-lepadatu

 Foto: facebook.com/Net

Liderii palestinieni de la Ramallah au aplaudat lista neagră a Naţiunilor Unite cu întreprinderi care îşi desfăşoară activitatea în aşezările israeliene, situate dincolo de aşa-numita linie verde.

Preşedintele palestinian, Mahmoud Abbas, a cerut închiderea birourilor şi sucursalelor entităţilor enumerate în raportul biroului Comisariatului pentru Drepturile Omului, dar Israelul a anunţat ruperea legăturilor cu organismul Naţiunilor Unite pentru Drepturile Omului.

Dragoş Ciocîrlan relatează: "Israelul a decis să suspende legăturile cu Înaltul Comisariat pentru Drepturile Omului, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe, la câteva ore după ce a fost publicată o listă cu 112 societăţi care au legături în aşezările israeliene, dincolo de aşa-numita linie verde.

Ministrul de externe, Israel Katz, a declarat că a dat dispoziţii pentru măsuri excepţionale şi severe ca răspuns la comunicatul Biroului comisarului Michelle Bachelet. "Cine ne boicotează va fi boicotat.

Consiliul pentru Drepturile Omului al Naţiunilor Unite este partizan şi nu degeaba Administraţia americană a luat aceeaşi măsură", a declarat premierul Benjamin Netanyahu.

ONU a publicat o listă cu 112 societăţi care îşi desfăşoară activitatea în aşezările israeliene considerate ilegale, în care lucrează foarte mulţi palestinienii.

Premierul Netanyahu a mai spus că va fi combătută cu toată forţa decizia comisarului pentru drepturile omului.

Hanan Ashrawi, din Comitetul Executiv al OEP, a salutat raportul pe care îl consideră o victorie împotriva Administraţiei americane."


Etichete israelnetanyahu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live