Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Isopescu

21 Mai 2013
Vizualizari: 1271
Comentează add

În Camera Deputaţilor, PPDD a pierdut deja un sfert din membri, în mai puţin de jumătate de an. În Senat PPDD a pierdut un singur membru.

Cinci parlamentari au părăsit grupul PPDD

bogdan-isopescu

Alţi cinci parlamentari au părăsit marţi grupul PPDD, astfel că, în Camera Deputaţilor, această formaţiune a pierdut deja un sfert din membri, în mai puţin de jumătate de an.

Unii dintre aceştia au preferat să sară direct în barca puterii, însă cei care au plecat marţi au anunţat că nu părăsesc partidul.

În Camera Deputaţilor, grupul PPDD mai are 35 de parlamentari, după ce a pierdut 12.

Printre ei, fostul lider de grup Radu Mihai Popa, exclus din partid, pe motiv că ar fi negociat trecerea unor membri către PSD.

Ultimul plecat din grupul PPDD, Cristian Marian, spunea că influenţa lui Radu Mihai Popa încă lucrează în interiorul grupului şi anunţa că este posibil ca încă 20 de parlamentari ai PPDD să plece. Deşi s-a rupt de grupul parlamentar, Cristinel Marian afirmă că nu părăseşte partidul.

"Domnul Radu Popa încearcă să mai aducă câţiva oameni dintre ei, ca să fscă un grup independent. Să se ducă la PSD cu ei, şi nu vreau să fim vânduţi la bucată.

"Deci, am rămas membri PPDD, cei cinci care am plecat astăzi, în continuare", spune Cristian Marian.

La Senat, însă, PPDD stă mai bine. Un singur senator a părăsit grupul, iar liderul Harlambie Voichiţoiu spune că este pe punctul de a se întoarce.


Etichete PPDDSenatdeputaţiRadu Mihai PopaCristian Marian

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live