Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălina Creţu

22 Noiembrie 2014
Vizualizari: 1321
Comentează add

Secretarul american al apărării, Chuck Hagel, le-a transmis condoleanţe familiilor militarilor care au murit în accidentul de elicopter de ieri, din judeţul Sibiu.

Chuck Hagel: Condoleanțe după accidentul aviatic de ieri

catalina-cretu

Secretarul american al apărării, Chuck Hage. Foto: captură youtube.com

Secretarul american al apărării, Chuck Hagel, le-a transmis condoleanţe familiilor militarilor care au murit în accidentul de elicopter de ieri, din judeţul Sibiu, în timp ce se îndreptau către un exerciţiu comun cu forţele americane.

Potrivit unui comunicat al Pentagonului, Hagel a ţinut să sublinieze că, de la aderarea la NATO, România a fost "un aliat marcant şi partener al Statelor Unite" şi că militarii români se bucură de apreciere din partea armatei americane pentru "dedicarea şi jertfele" din Irak, Afganistan şi Europa.

Secretarul apărării precizează că Statele Unite îşi reafirmă angajamentul de a apăra interesele şi valorile comune şi de a consolida apărarea noastră colectivă.

Ieri, opt militari şi-au pierdut viaţa, iar alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar de tip IAR-330 PUMA, pe raza localităţii Mălâncrav din judeţul Sibiu. 


Etichete accident aviaticelicoptersecretarul american al apărăriiChuck Hagelcondoleanțe

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live