Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Liviu Zamora

16 Noiembrie 2009
Vizualizari: 2274
Comentează add

Românii au arătat că ştiu să-i aprecieze pe cei care le-au încălzit inimile.

Chris Norman la Bucureşti Chris Norman la Bucureşti - Conține audio Chris Norman la Bucureşti - Conține galerie foto

Românii cred în muzica bună şi în refrenele care le-au încălzit sufletul ani şi ani de zile, începând cu cei ce au acum  50  de ani şi care au dansat la majorat pe muzica Smokie, apoi şi cei mai tineri care au văzut pentru prima oară grupul britanic în 1983 sub cortina de fier la Bucureşti si apoi s-au bucurat de primele videoclipuri din epoca de aur a casetelor VHS, până la generaţia tânară care l-a cunoscut pe Chris Norman  după ce a părăsit grupul Smokie în 1985 şi s-a bucurat de mare success ca artist solo.

 

Toate aceste generaţii s-au adunat la Sala Palatului umplând-o aproape la capacitatea maximă şi s-au convins încă odată că nu au greşit în aprecierile lor.
Chris Norman şi a sa trupă, cu care a înregistrat albume şi în anii 2000, pentru ca în 2005 să devina al cincilea artist ca şi vânzări  în Germania, cu DVD-ul ‘An acoustic evening with Chris Norman’, ne-a dăruit duminică 15 nov la Bucureşti transpuneri live din toate periadele sale de activitate, de la ‘I’ll Meet You At Midnight’, ‘Needles & Pins’, For A Few Dollars More’ până la un inedit duet cu tânăra şi apetisanta Rocky Rocks pentru piesa ‘Stumblin’ In’ reamintindu-ne de
originalul cântat alături de Suzy Quatro. Apoi a fost primul său mare success solo cu ‘Midnight Lady’, compus de Dieter Bohlen, cât si  Growing Years Medley în care a trecut prin piese celebre ale Beatles-ilor, ale lui Ike & Tina Turner, Bryan Adams ,Peter Gabriel.

 

Am aflat că marele success al lui Pat Benatar cu ‘Love is a Battlefield’ a fost compus pentru  Chris dar nu a devenit hit decât în interpretarea lui Pat, însă  noi nu am ratat intalnirea cu ‘…Alice’ şi  "Oh Carol" şi am aplaudat încă odată şi am ascultat în urale la bis ‘Lay Back In The Arms Of Someone’ şi ‘Get Lucky’.

 

 

 

Trupa sa alcătuită din 5 muzicieni a funcţionat perfect, susţinându-l şi completându-l pe Chris cu mult profesionalism iar protagonistul a fost în mare formă arătând că cei 58 de ani nu-l împiedică a face un mare show.

 

Noi am aplaudat, cântat, dansat şi am dăruit buchete mari de flori şi mici cadouri pe scena, arătând cum ţinem la cei care ne-au încălzit inimile atâţia amar de ani.


 


Etichete chris normansmokieconcert

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live