Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII DE WEEK-END (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Aprilie 2018
Vizualizari: 1232
Comentează add

Guvernul chinez are o preocupare constantă pentru întărirea relaţiilor cu România -spune ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucureşti.

China vrea să investească la Cernavodă și Rovinari

radiojurnal

Rovinari.Foto: Arhivă.

Guvernul chinez are o preocupare constantă pentru întărirea relaţiilor cu România în ceea ce priveşte colaborarea economică.

Ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucureşti, Xu Feihong, a declarat, astăzi, la Arad, că printre proiectele majore în care chinezii sunt interesaţi se numără Centrala nucleară de la Cernavodă şi exploatarea minieră Rovinari.

Xu Feihong: Noi am simţit o atitudine foarte pozitivă din partea părţii române, din partea autorităţilor române pentru promovarea relaţiilor cu China. Guvernul chinez, precum şi întreprinderile chineze pentru a promova relaţiile cu România avem nu numai o voinţă puternică politică, avem şi nişte propuneri concrete pentru promovarea cooperării pragmatice.

Realizator: Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România a primit astăzi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii "Aurel Vlaicu" din Arad


Etichete Guvernul chinezRomâniaambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucureştixu feihongaradrovinariexploatareminiera

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live