Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

2 August 2021
Vizualizari: 184
Comentează add

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în şedinţa de astăzi, lichidarea a două companii municipale: Cimitire Bucureşti SA şi Tehnologia Informaţiei.

CGMB a aprobat lichidarea a două companii municipale

florin-lepadatu

 

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în şedinţa de astăzi, lichidarea a două companii municipale: Cimitire Bucureşti SA şi Tehnologia Informaţiei, care au fost neprofitabile, spune primarul general Nicuşor Dan.
 
Un alt proiect adoptat se referă la achiziţionarea de către municipalitate a 100 de autobuze electrice, exclusiv din fonduri europene.
 
Nicuşor Dan: Cumpărăm 100 de autobuze electrice, folosim banii europeni care ne sunt alocați. Vă aduc aminte că am semnat în urmă cu câteva luni contractul pentru cele 100 de tramvaie, tot din bani europeni. Primul tramvai din cele 100 va veni vara anului viitor. Desființăm companiile municipale. Azi vorbim de Compania Tehnologia Informației și de Compania Cimitire, neprofitabile. La Compania Cimitire sunt cheltuieli nejustificate, inclusiv pentru achiziția de terenuri, motiv pentru care există un dosar penal în curs pentru ce s-a întâmplat la Compania de Cimitire. Aprobăm, de asemenea, după ce au avut consultarea publică, regulamentul de finanțare pentru ONG-urile de mediu și de protecția animalelor. E vorba de 1,4 milioane lei. Astea au fost subiectele cele mai importante, în opinia mea, transmite Rador.

Etichete CGMBNicusor Dan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live