Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA - continuare Luni, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Mai 2018
Vizualizari: 451
Comentează add

Cele mai multe garnituri vor merge între Bucureşti şi Braşov, rută pe care CFR va asigura zilnic 37 de garnituri, iar între Capitală şi litoral vor fi 31.

CFR Călători va suplimenta numărul vagoanelor puse în circulaţie

radiojurnal

Arhivă Foto. Petrut Hirtescu.

Începând de mâine şi până luni, CFR Călători va suplimenta cu 10% numărul vagoanelor puse în circulaţie, pentru a forma peste 1.200 de trenuri.

În această perioadă, cele mai multe garnituri vor merge între Bucureşti şi Braşov, rută pe care CFR va asigura zilnic 37 de garnituri, iar între Capitală şi litoral vor fi 31.

Trenurile vor fi dotate cu instalaţie de climatizare, a spus pentru Radio România Actualităţi, Adrian Vlaicu, director de comunicare CFR Călători.

Adrian Vlaicu: Vom avea trenuri prelungite pe litoral, prelungite în zona Constanţa, Constanţa-Mangalia, 31 de garnituri care vor asigura legătura capitalei cu litoralul, dar vor mai fi câteva garnituri care vor asigura şi legătura Moldovei cu litoralul în această perioadă.

Nu i-am uitat nici pe cei care vor să meargă în staţiunile turistice de pe Valea Prahovei.

Aici vom avea o ofertă de 37 de garnituri, care vor asigura legătura Bucureştiului cu Valea Prahovei. Operativ urmărim şi celelalte zone cu potenţial turistic.
 


Etichete CFR CălătoritrenurivagoaneminivacantaRusalii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live