Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alis Georgescu

24 Martie 2017
Vizualizari: 830
Comentează add

Săptămâna viitoare vor avea loc alte negocieri cu administraţia, pe baza propunerilor făcute de sindicalişti, inclusiv pentru majorarea salariilor la CFR Marfă.

CFR Călători a obţinut o majorare cu peste 17% a fondului de salarii

alis-georgescu

 Tren în Gara de Nord, București/Foto: Ionuț Iamandi. 

Fondul de salarii al angajaţilor din CFR Călători va fi majorat cu peste 17 procente - este concluzia negocierilor de joi, 23 martie, de la Ministerul Transporturilor, dintre administraţie şi sindicate în urma grevei spontane de miercuri.

Totodată a fost încheiat un acord cu ministerul pentru protejarea drepturilor salariale - a spus directorul CFR Călători, Iosif  Szentes.  

"S-a încheiat un acord, până pe data de 20 aprilie se protejează drepturile lor care au fost conferite până acum, până la expirarea contractului colectiv de muncă, mă refer la bonuri de masă, mă refer la diferite sporuri, la ajutoare sociale care se dau în diferite situaţii, astfel încât până la finalizarea negocierilor contractului colectiv de muncă salaraiţii să nu sufere din acest punct de vedere" a declarat directorul CFR Călători, Iosif  Szentes.  

Săptămâna viitoare vor avea loc alte negocieri cu administraţia, pe baza propunerilor făcute de sindicalişti, inclusiv pentru majorarea salariilor la CFR Marfă.


Etichete Iosif SzentesCFRinfrastructurăcălători

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live