Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA NOASTRA Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Iulie 2020
Vizualizari: 341
Comentează add

Purtarea măştii este obligatorie pe întreaga durată a călătoriei.

CFR Călători a înteţit controalele în toate trenurile

radiojurnal

Foto. Arhiva/ Petrut Hirtescu.

CFR Călători a înteţit controalele în toate trenurile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Purtarea măştii este obligatorie pe întreaga durată a călătoriei.

Vagoanele sunt dezinfectate şi salubrizate în mod repetat.

În restaurantele din trenuri se pot comercializa exclusiv produse ambalate, iar biletul de călătorie se verifică prin vizualizare de la distanta.

Poliţia Căi Ferate a dat deja mai multe amenzi unor persoane care nu au purtat masca de protecţie - a precizat pentru RADIO ROMÂNIA TÂRGU MUREŞ purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Adrian Vlaicu.


Adrian Vlaicu: Ceea ce ni s-a sesizat de către călaăori şi de către personalul de tren au fost situaţii când acest lucru nu a fost respectat de călători, motiv pentru care, împreuna cu organele de Polţie Transporturi Feroviare se fac cotroale inopinate în trenuri, vizând portul măştii, aplicarea întocmai a tuturor măsurilor de protecţie sanitară şi legalitatea călătoriei, deci toate aspectele sunt urmărite, se fac cotroale inopinate dese în toate categoriile de trenuri şi pe întreg teritoriul ţării.


Reporter: CFR Călători aminteşte că este obligatorie rezervarea locurilor şi că nu se vând locuri în picioare. De asemenea, se recomandă achiziţia biletelor online şi plata acestora cu cardul bancar.

(RS)


Etichete cfr calatoricontroalecoronavirusmasca(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live